Radno odelo je osnovni deo radne zaštitne opreme. Važno je da bude prilagođeno uslovima rada i zahtevima radnog okruženja. Pruža vam zaštitu, dodatnu udobnost i svojom praktičnošću olakšava vaše radne zadatke.

Najbolji izbor je praktična radna odeća, izdržljivu, sa dosta džepova, koja se lako održava.

Vrste radne odeće

U našoj ponudi HTZ odeće možete pronaći uvozne kolekcije, kao i zaštitna odela domaće proizvodnje Tu su radna odela, radne bluze, klasične radne pantalone ili tregerice, kombinezoni.

Izaberite radna odela od pamuka, diolena, poliestera ili od mešavina modernih materijala.

Kao dopunu radnom odelu, ili za radnu uniformu, u ponudi imamo dukserice, aktivni veš, majice, košulje, kačkete, kape koji su posebno pogodni za brendiranje i štampu imena i logoa vaše firme.

U ponudi su i radna odela za specifične radne uslove i profesije. Tako imamo odeću za rad sa motornom testerom, toplootpornu i vatrootpornu odeću, radnu odeću za ekstremnu hladnoću, koji ispunjavaju specijalne zahteve i standarde za ove vrste poslova.

Posebna kategorija su dvodelna kišna odela i kabanice. Svima koji svakodnevno ili povremeno rade na otvorenom potrebna je vodootporna odeća.

Odeća visoke vidljivosti, fluorescentna ili signalna radna odeća, jedna je od najtraženijih kategorija radne odeće. Odela, jakne, prsluci, duksevi, kape i kačketi visoke vidljivosti omogućiće vam dodatnu bezbednost i bolju vidljivost. Obavezno je ispunjavanje zahteva BZNR i važećih propisa.

Radne jakne i zimski prsluci, zbog svog kvaliteta i praktičnosti, veoma su traženi i to ne samo za radne uslove, već i za nošenje u slobodno vreme, za aktivnosti u prirodi, hobije i svakodnevnu upotrebu.

Za zaposlene u medicini, farmaciji, hemijskoj i prehrambenoj industriji, ugostiteljstvu, i srodnim oblastima u ponudu smo uvrstili medicinski i HACCP program i odeću otpornu na hemikalije.

Zaštitnu odeću za poslove zavarivanja, odeću za varioce, pogledajte u posebnoj kategoriji varilačka oprema.

U bogatoj ponudi raznih vrsta, kategorija, standarda i dizajna radne odeće, sigurno ćete naći nešto što vam odgovara. Za sva dodatna pitanja i sugestije, stojimo Vam na raspolaganju, kontaktirajte nas!