O nama

Nešto o nama

AsArt je osnovan 1992. godine kao mala porodična firma, i od tada vredno radimo, rastemo i pratimo trendove na tržištu, da bismo svojim kupcima obezbedili najkvalitetnije proizvode i usluge. Rezultat je višegodišnja saradnja sa brojnim firmama i pojedincima, kao dokaz našeg kvaliteta i motivacija da tako nastavimo.

Oblast zaštite na radu se izdvojila kao naša primarna delatnost, u okviru koje vršimo maloprodaju, veleprodaju i proizvodnju sredstava lične zaštite, zaštite radnog prostora i profesionalnih sredstava za higijenu.

U današnje vreme ubrzanog razvoja tehnologija, ne sme se ispustiti iz vida važnost zaštite pojedinca, čoveka, radnika. Pravilno i redovno korišćenje zaštitne opreme jedan je od preduslova za stvaranje bezbednog i zdravog radnog okruženja, što je cilj kome svi težimo.

U našem asortimanu se nalazi raznovrsna oprema različitih proizvođača. Možete pronaći sve što vam je potrebno od zaštitne obuće, odeće, rukavica, zaštite glave i protivpadne opreme. Takođe, tu su sredstva za higijenu i bezbednost radnog mesta, da bi se obezbedili minimalni rizici i optimalni uslovi za rad.

Na jednom mestu imamo sve što vam je potrebno od lične zaštitne opreme, bilo da ste samostalni u poslu ili brinete o bezbednosti velikog broja zaposlenih. Pored toga, možemo vam ponuditi i opremu pogodnu za slobodno vreme, zimske sportove, biciklizam, kampovanje, baštovanstvo i razne druge hobije, pecanje, šetnju po prirodi…

Mi cenimo vreme i poverenje naših kupaca, tako da sve naše artikle možete pogledati i poručiti u Prodavnici na našem sajtu, a mi ćemo se pobrinuti da ih dobijete na željenoj adresi u najkraćem mogućem roku. Isporuku vršimo putem kurirskih službi, ili našim dostavnim vozilom. Takođe, u Beogradu imamo maloprodajni, ujedno i izložbeni prostor, gde ste uvek dobrodošli da nas posetite i isprobate opremu koja vam je potrebna, uz savete naših iskusnih prodavaca.

Ako vam je potrebno brendiranje zaštitne opreme, štampa imena i znaka vaše firme, možemo i to! Otvoreni smo za sve vaše zahteve i predloge, jer kod nas klijenti nisu samo broj.

Tu smo da vam pomognemo i odgovorimo na sva vaša pitanja, jer vaša bezbednost je naš posao, mi ŠTITIMO VREDNE!

htz oprema as art jajinci
godina sa vama
1

Zašto izabrati baš nas

Besplatna isporuka

Besplatna isporuka na teritoriji Srbije za narudžbine preko 10.000 dinara.

Više načina plaćanja

Naručite i platite kao fizičko ili pravno lice, platite onako kako vama odgovara.

Online podrška u radno vreme

Informacije o proizvodima, pomoć i podrška oko kupovine.

Neki od klijenata

0
+
Zadovoljnih kupaca
0
+
Artikala
0
HR
Podrška i pomoć
0
+
Godina iskustva
0
%
Pozitivne ocene
0
    0
    Vaša Korpa
    Korpa je praznaVrati se na proizvode